RAFKE GIRAFKE: Casper & Emma de bergen in (3+)

Arne Lindtner Næss

 • MA 22/04/19 - 09:30
 • ABO & -26: /
  VVK: € 5,00
  KASSA: € 5,00

  Kinderen:
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 01:23
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan maandag nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

Kom op maandag 22 april om 9.30u naar het Begijnhof van Diest voor de film 'Casper en Emma de bergen in' (3+) en knutsel daarna je paasmandje om samen met ons paaseitjes te zoeken.

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om op reis te gaan. Caspers vader heeft een verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd worden op elkaar. Hij probeert ze hierbij een handje te helpen.

 

PRIJZEN

Voor kinderen:

film + paaseierenzoektocht: 6 euro

 

Voor volwassenen:

film: 5 euro