RAFKE GIRAFKE: Magie in de bergen (10+)

Tobias Wiemann

 • ZA 16/03/19 - 19:30
 • ABO & -26: /
  VVK: € 5,00
  KASSA: € 5,00

  Kinderen:
  VVK: € 4,00
  KASSA: € 4,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 01:37
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan zaterdagavond nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

Amelie vindt zichzelf behoorlijk stoer, en is waarschijnlijk wel het koppigste meisje in Berlijn. Ze heeft er een hekel aan wanneer mensen haar zeggen wat te doen, zeker als dat haar ouders zijn. Wanneer die haar na een zoveelste astma-aanval naar een kliniek in de bergen sturen vlucht ze naar een plaats waar niemand haar kan vinden: boven op een berg. Een grote zoektocht naar Amelie wordt gestart. Zoekend naar een schuilplaats ontmoet ze Bart, een ietwat rare jongen. Hij redt haar leven en Amelie beseft dat hij cooler is dan ze dacht. Samen vertrekken ze op een avontuur vol hoop en echte vriendschap.