Verhalenfestival De Merode

Deurne voor jong & oud!

 • WO 27/02/19 - 15:00
  WO 27/02/19 - 20:00
 • ABO & -26: /
  VVK: € 4,00
  KASSA: € 4,00

  Kinderen:
  VVK: € 4,00
  KASSA: € 4,00
 • Ontmoetingscentrum SOK
  Hasseltsebaan 43
  3290 Deurne
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

De voorverkoop voor dit evenement is afgesloten. Je kan morgenmiddag en -avond nog tickets kopen aan de startplaats.

Laat jullie verrassen en vervoeren door volksverhalen uit eigen streek. Het verhalenfestival de Merode neemt jullie op woensdag 27 februari 2019 terug naar een ver vervlogen tijd waarin heksen nog ronddwaalden op de mistige velden, geesten over landwegjes zweefden en dwaallichtjes flikkerden in het duister. We gaan op wandel door Deurne om op verschillende locaties naar de strafste sprekers te luisteren. Zij staan te popelen om jullie te laten kennismaken met de kwelduivels van vroegere dorpsgenoten, met hun bijgeloof, maar evenzeer met hun fratsen en grollen op café.

Nieuwsgierige, kleine avonturiers tussen 6 en 12 jaar zijn welkom om 15 uur aan ontmoetingscentrum S.O.K. Mama, papa, oma en opa mogen zeker ook meekomen, als ze ten minste durven!

Om 20 uur zijn de tieners en volwassenen van harte welkom om zich te laten onderdompelen in de verhalen van weleer.

De wandeling is ongeveer 2 km lang. Als afsluiter kunnen jullie gezellig opwarmen bij een kom lekkere, dampende soep.