Tom Lanoye

Literatuur op zondag

 • ZO 07/04/19 - 11:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 5,00
  VVK: € 5,00
  KASSA: € 5,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

De voorverkoop voor dit evenement is afgesloten. Je kan zondag nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

Tom Lanoye leeft en werkt in Antwerpen en Kaapstad, Zuid-Afrika. In de jaren tachtig van de vorige eeuw was Lanoye een hemelbestormer, inmiddels is hij uitgegroeid tot een van onze meest gelezen en gelauwerde auteurs. Met romans, gedichten, toneelstukken, satirische teksten en essays stelde hij een indrukwekkend oeuvre samen. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan 10 talen en vallen veelvuldig in de prijzen. In 2014 ontving hij voor zijn oeuvre de Constantijn Huygens-prijs.
In 2018 werd deze grootheid 60 jaar jong en vierde hij 40 jaar schrijverschap met Lanoye 60. Groepsportret met een brilletje. In de nasleep van dit feestjaar vertelt hij Diest graag over zijn leven, projecten en wat de toekomst zal brengen.