WORKSHOP: Ijzersmeden

Julie Van Mechelen

6 tot 12 jaar

 • ZO 18/11/2018 - 13u > 18u


 • 2 euro
 • Begijnhof Diest
  Schuur

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Deelnemers: max 25

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Je maakt je eigen kunstwerkje door gerecycleerd metaal te assembleren, samen met een professionele ambachtelijke ijzersmid.

De workshop duurt ongeveer 30 minuten, je kan je doorlopend aanmelden tussen 13 en 17u. We werken met een doorschuifsysteem. Elk kind krijgt de tijd die het nodig heeft om zijn/haar werkje te maken. Misschien moet je wel even wachten.

Inschrijven voor de workshops kan enkel via deze website. 

Alle activiteiten vinden plaats in het Begijnhof van Diest, uitgezonderd de workshop ‘Achter de schermen’. Gelieve je 10min. vóór aanvang van de workshop aan te melden aan ons onthaal in de Clarissazaal,

Voor de doorlopende workshops ‘Eikeltjes vilten’, ‘Kunst is sTof’, en ‘Start2Art’, kan je enkel op de dag zelf inschrijven, aan ons onthaal in de Clarissazaal op het Begijnhof (volg de pijlen). Plaatsen zijn beperkt; schrijf snel in en kom op tijd.      

Deelnemers aan de workshop ‘Achter de schermen’, mogen rechtstreeks naar het Uilenspiegeltheater, Peetersstraat 32.