LADY BIRD

Greta Gerwig

 • VR 12/10/18 - 20:30
 • ABO & -26: /
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 94'
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan vanavond nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

LADY BIRD speelt zich af in het Californische Sacramento in 2002, tegen de achtergrond van een snel veranderend economisch klimaat. Christine 'Lady Bird' McPherson zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder, maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt. Lady Birds moeder is een verpleegster die keihard werkt voor het nodige brood op de plank, nadat haar man zijn baan is kwijtgeraakt. 

LADY BIRD is het regiedebuut van actrice Greta Gerwig (de actrice uit FRANCES HA), die tevens het scenario schreef. De film legt zowel de humor als het drama bloot in de turbulente relatie tussen een moeder en haar tienerdochter. Hij werpt een indringende blik op de relaties die ons vormen, de idealen die ons kenmerken en de schoonheid van een “thuis”. Een meer dan oprechte film. Je zal er nog lang aan terugdenken en zeker met een glimlach!

Er komen zoveel thema’s aan bod dat elke kijker, zowel jong, oud, m/v/x en iedereen daar tussenin, met deze film zal kunnen meeleven. - GEEKSTER

 

TICKETPRIJZEN

6 euro normale ticketprijs

3 euro jongerentarief tarief -26 jaar en personen met verhoogde tegemoetkoming.