Dox Office

Michel - acteur verliest de woorden

 • WO 12/09/18 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO: /
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

"Een documentaire maken gaat over ontdekken, openheid, leren en je nieuwsgierigheid volgen." De bekroonde regisseur Spike Jonze weet waarover hij praat. In vergelijking met films worden documentaires nog vaak stiefmoederlijk behandeld, terwijl ze even ontroerend of spannend kunnen zijn. De onderwerpen, het scenario en de mensen zijn echt. Documentaires informeren, maar brengen ook verandering teweeg. Om die redenen verdienen veel documentaires ook het grote doek en de beleving van cinema.

Vanaf september 2018 wordt daarom elke tweede woensdag van de maand een documentaire vertoond in de Aula Geertrui Cordeys op het begijnhof.

We starten op 12 september met Michel – acteur verliest de woorden. Een ontroerend portret van acteur Michel Van Dousselaere, bij wie afasie werd vastgesteld. Deze film laat twee krachtige mensen zien die met liefde, verdriet en humor de regie nemen over een dramatische wending in hun leven.

 

TICKETPRIJZEN DOX OFFICE

6 euro: normale ticketprijs

3 euro: jongerentarief tarief -26 jaar en personen met een WIGW statuut.