Shht & dirk.

diestortion

 • VR 07/12/18 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • JH Tijl
  Begijnenstraat 1 / A
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 
 

Shht is een gloednieuwe formatie uit Gent die met hun strakke grooves en dartel gebeuk menig mens laat lachen en huilen. Invloeden van onder meer Kanye West, The Beatles en Jezus Christus vormen de eclectische bakermat waaruit dit vijftal hun eigenheid ontspruit. Hun liveshows zijn een energieke ervaring balancerend tussen aardbevingen in Haïti en drugs pakken op een kermis. Shht is klaar om de wereld te veroveren.

dirk., bronzen medaille op Humo’s Rock Rally 2016, nam ruim de tijd bij het schrijven van hun debuut en dat resulteert nu in een knaller van eerste full album.
Een eigenzinnige/compromisloze maar vooral toch heel erg straffe plaat, getiteld ‘Album’. Nog heel even en dirk. (geen hoofdletter, punt achteraan) zal all over the place zijn.

“In Vlaanderen is een rumoerig, gretig gitaargroepje opgestaan dat slordig klinkt waar het mag en kloek waar het moet.”

Diestortion, het concertconcept van JH Tijl en CC Diest.  Dubbelconcerten met een kantje, beetje geflipt en niet gelikt.