Maak je eigen nieuwe gezondheidscultuur

Bart Vanderbruggen

Slaap/rust nog lang en gelukkig

 • DO 25/04/2019 - 19u30 > 22u


 • 20 euro per infoavond (inclusief cursusmateriaal)
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Deelnemers: min. 12 – max. 120

Slaap/rust nog lang en gelukkig

Slapen en rusten zijn een natuurlijk medicijn voor ons lichaam. Je bekijkt de verstorende factoren die je verhinderen om te rusten en te slapen. Misschien weet je al waar het aan ligt, maar weet je ook hoe je het zou kunnen oplossen? We bekijken traditionele behandelwijzen en nieuwe inzichten over slapen. Met een hoop tips ga je naar huis en ben je misschien geprikkeld om langer te slapen dan je gewoonlijk doet.


Deze infoavonden zullen je oude manier van denken over genezen en gezondheid volledig op z'n kop zetten. De cursusreeks motiveert je om je eigen gezonde leef-, denk- en voelstijl te ontwikkelen. Of kort gezegd: maak je eigen nieuwe gezondheidscultuur!

Dokters, wetenschappers en specialisten zijn het meer dan ooit eens: gezondheid begint bij onszelf. Maar 'onszelf' … wat is dat eigenlijk? En hoe kunnen we al de onderdelen van 'onszelf' vlot combineren tot een comfortabel, gezond leven? In deze cursus vind je uitdagende antwoorden op deze vragen.

Opgelet! Dit is niet de zoveelste dieetcursus met kookboek of een mindfull anti-stressworkshop. Dit is een cursus over het vinden van motivatie, goesting, tijd en energie voor je gezondheid en dat is voor iedereen anders.

De lessen zijn in handen van gezondheids- en stresscoach Bart Vanderbruggen, aangevuld met informatie van huisartsen en medische specialisten. Niets uit deze cursus schaadt je gezondheid! We raden je aan om je huisarts in te lichten wanneer je deze lessen volgt; hij/zij zal zeker interesse hebben om gezondheidspartner te worden in je nieuwe gezondheidscultuur. De avonden kunnen apart gevolgd worden of als reeks.