Maak je eigen nieuwe gezondheidscultuur

Bart Vanderbruggen

Stress, mijn vriend

 • DO 17/01/2019 - 19u30 > 22u


 • 20 euro per infoavond (inclusief cursusmateriaal)
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Deelnemers: min. 12 – max. 120

Stress, mijn vriend

Voortdurende druk allerhande zorgt voor verstoorde werkingen van ons systeem. De gevolgen zijn vaak niet te overzien: slapeloosheid, slecht functioneren, ongelukjes en ongevallen door verstrooidheid, vermoeidheid en prikkelbaarheid, burn-out … Je leert op een speelvolle manier omgaan met druk en angst, je ontdekt hoe je lichaam veel slimmer kan omgaan met stress dan jij zelf. Deze avond laat je ongeluks- en ongevalsniveau dalen en maakt van stress niet meer een muur waar je tegen opziet maar juist de brandstof om verder en hoger te vliegen!


Deze infoavonden zullen je oude manier van denken over genezen en gezondheid volledig op z'n kop zetten. De cursusreeks motiveert je om je eigen gezonde leef-, denk- en voelstijl te ontwikkelen. Of kort gezegd: maak je eigen nieuwe gezondheidscultuur!

Dokters, wetenschappers en specialisten zijn het meer dan ooit eens: gezondheid begint bij onszelf. Maar 'onszelf' … wat is dat eigenlijk? En hoe kunnen we al de onderdelen van 'onszelf' vlot combineren tot een comfortabel, gezond leven? In deze cursus vind je uitdagende antwoorden op deze vragen.

Opgelet! Dit is niet de zoveelste dieetcursus met kookboek of een mindfull anti-stressworkshop. Dit is een cursus over het vinden van motivatie, goesting, tijd en energie voor je gezondheid en dat is voor iedereen anders.

De lessen zijn in handen van gezondheids- en stresscoach Bart Vanderbruggen, aangevuld met informatie van huisartsen en medische specialisten. Niets uit deze cursus schaadt je gezondheid! We raden je aan om je huisarts in te lichten wanneer je deze lessen volgt; hij/zij zal zeker interesse hebben om gezondheidspartner te worden in je nieuwe gezondheidscultuur. De avonden kunnen apart gevolgd worden of als reeks.