Maak je eigen nieuwe gezondheidscultuur

Bart Vanderbruggen

Mijn lijf, mijn Ferrari

 • DO 20/09/2018 - 19u30 > 22u


 • 20 euro per infoavond (inclusief cursusmateriaal)
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Deelnemers: min. 12 – max. 120

Mijn lijf, mijn Ferrari

Je maakt kennis met de wondere wereld van je lichaam, je darmen en je spijsvertering. Je komt erachter hoe belangrijk die zijn voor je immuniteit, maar ook hoe je ze tegenwerkt zonder dat je het weet! We gaan nog verder, want wat heb je aan alle kookboeken van Sandra en Pascale of aan gezondheidsadvies, als je geen zin en tijd of inspiratie hebt om te koken? Ervaar dat een gezonde levensstijl veel meer is dan een stuk fruit, goed ontbijten en genoeg drinken!


Deze infoavonden zullen je oude manier van denken over genezen en gezondheid volledig op z'n kop zetten. De cursusreeks motiveert je om je eigen gezonde leef-, denk- en voelstijl te ontwikkelen. Of kort gezegd: maak je eigen nieuwe gezondheidscultuur!

Dokters, wetenschappers en specialisten zijn het meer dan ooit eens: gezondheid begint bij onszelf. Maar 'onszelf' … wat is dat eigenlijk? En hoe kunnen we al de onderdelen van 'onszelf' vlot combineren tot een comfortabel, gezond leven? In deze cursus vind je uitdagende antwoorden op deze vragen.

Opgelet! Dit is niet de zoveelste dieetcursus met kookboek of een mindfull anti-stressworkshop. Dit is een cursus over het vinden van motivatie, goesting, tijd en energie voor je gezondheid en dat is voor iedereen anders.

De lessen zijn in handen van gezondheids- en stresscoach Bart Vanderbruggen, aangevuld met informatie van huisartsen en medische specialisten. Niets uit deze cursus schaadt je gezondheid! We raden je aan om je huisarts in te lichten wanneer je deze lessen volgt; hij/zij zal zeker interesse hebben om gezondheidspartner te worden in je nieuwe gezondheidscultuur. De avonden kunnen apart gevolgd worden of als reeks.