Gezond eten en drinken

Tilly Van Dyck

Fermenteren

  • 3 lessen vanaf di 12/02/2019

    DI 12/02/2019 - 19u30 > 22u
    DI 19/02/2019 - 19u30 > 22u
    DI 26/02/2019 - 19u30 > 22u

  • 65 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 – max. 12
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek, aantal bokalen

Voedselfermentatie bestond al voordat de mens het vuur gebruikte en kent nu een echte revival!

Je leert de meest eenvoudige en superlekkere creaties maken en brengt probiotica van en in eigen keuken op tafel. Je leert diverse groenten te fermenteren en bereidt een zaligzachte appelazijn.

Fermenteren van voeding flitst ons terug in onze unieke keukengenetica. Herinneringen aan een lieve bezige overgrootmoeder zijn nu dagelijkse kost!