EP Release

FELIZ

 • DO 21/06/18 - 20:00 BESTEL TICKETS!
  VR 22/06/18 - 20:00
 • ABO: /
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 10,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

De voorverkoop voor dit evenement is afgesloten. Er zijn nog tickets te koop aan het onthaal in het Begijnhof.

Dit is geen organisatie van CC Diest. Voor specifieke vragen kan je contact nemen met de organisatoren http://www.feliz.be/

 

Een vintage gitaar, een brommende synthbas, vette grooves, meerstemmigheid, songs die liggen tussen akoestische pop en analoge Nederlandstalige synthpop … dat is FELIZ. Lise Reyners (zang & gitaar) schrijft songs die enigszins een autobiografische kijk op de wereld geven. De band bestaat naast haar ook uit Dorien Reyners (synth & backing vocals), Hendrik Vandeput (keys, bas & backing vocals) en Pieter Van Hecken (drums & samples).

Na een singer-song project op MNM (actualied van de week) startte FELIZ eind 2015 een crowdfunding concept ‘startfan’ om geld in te zamelen voor een eerste EP. 100 startfans(!) hebben hen gesponsord in ruil voor een huiskamerconcert én de fysieke EP. 365 dagen en 100 huiskamerconcerten later stond het bedrag op de rekening ... op naar de volgende stap! De EP met zes songs wordt voorlopig in eigen beheer uitgebracht.

De EP werd geproducet en opgenomen door Joes Brands in SputnikStudio (Admiral Freebee, Fixkes, Slongs, …). Hij begreep exact hoe FELIZ moest klinken en bleek de juiste persoon op het juiste moment. Na deze avontuurlijke eerste fase is FELIZ klaar voor de wereld.

Meer info: www.feliz.be

Support: A Gentleman.  http://vi.be/agentleman