40 years

The Scabs

 • ZA 18/05/19 - 20:30 UITVERKOCHT
  ZO 19/05/19 - 20:30 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 25,00
  VVK: € 28,00
  KASSA: € 30,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Wij moesten ook twee keer naar de titel kijken, maar jawel, The Scabs zijn ondertussen veertig jaar bezig. En als je als band je renieconcert ondertussen ook al tien jaar achter je hebt liggen, dan weet je dat je nog altijd relevant bent.

Frankie Saenen en Guy Swinnen hadden veertig jaar geleden waarschijnlijk nooit vermoed dat ze nu nog altijd voor volle zalen zouden staan. Van In Memoriam in Molenstede tot Torhout/Werchter of de AB, 40 years of rock 'n roll, dat moet gevierd worden. In Diest bijvoorbeeld, in Den Amer.

Van debuuthit 'So Called Friends' over 'Stay' en 'Hard Times' tot 'Robbin' the Liquor Store', 'She's Jivin' en 'Turn it Up'. En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, wel integendeel: het worden wederom rockshows die geen fan zal willen missen. De band heeft voor de gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto.

Let's have a party!