Platonov

Matthias Van de brul

 • WO 15/05/19 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 12,00
  VVK: € 14,00
  KASSA: € 16,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Gewijzigde datum! De voorstelling gaat door op woensdag 15/05/19 (ipv do 16/05). Tickethouders worden persoonlijk verwittigd.

Matthias Van de brul ontbeent Tsjechovs eerste stuk Platonov en voert vier bonte personages op die heen en weer strompelen tussen dronkenschap en ontnuchtering. Een wrange komedie over een gedesillusioneerde schoolmeester die zijn wereld ziet wankelen. Even schalks als wanhopig trekt hij alles en iedereen mee in zijn val. Wie houdt zich overeind?

Op het podium staan raspaarden Johan Knuts en Leen De Veirman (o.a. Toneelgroep Ceremonia) naast jonge veulens Matthias Van de brul en Charlotte Wellens, beiden pas afgestudeerd als master in het drama aan LUCA School of Arts in Leuven.

Tekst Anton Tsjechov
Bewerking en regie Matthias Van de brul
Spel Leen De Veirman, Johan Knuts, Matthias Van de brul en Charlotte Wellens
Techniek Ron Van Eycke
Coproductie De Nwe Tijd, Het nieuwstedelijk
Met dank aan Peter Anthonissen, Ellis Meeusen en Dirk Van de brul

 

 Deze voorstelling werd gemaakt in het kader van EIGEN KWEEK, een platform voor talentontwikkeling in Vlaams-Brabant door samenwerking van deze acht cultuurcentra: CC Diest, CC 't Gasthuis Aarschot, GC De Wildeman  Herent, CC Strombeek, CC Westrand Dilbeek, CC 't Vondel Halle, CC De Kruisboog Tienen en 30CC Leuven.