Noir's

Didier Laloy

 • DI 14/05/19 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 12,00
  VVK: € 14,00
  KASSA: € 16,00
 • Den Amer
  Podium

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Didier Laloy wordt al enkele jaren beschouwd als een van de meest gedreven gangmakers van de revival van de diatonische accordeon. Zijn vlotte podiumprésence, beminnelijk karakter en diepgaande feeling voor de meest uiteenlopende muziekgenres maken Laloy tot een begeerlijk musicus.

Noir's is een bijzonder en hoogst atypisch akoestisch concert. In een ruimte die nagenoeg in duisternis is gehuld, wordt het publiek vakkundig gegidst naar het hart van de muziek. Men stoot er op de breekbaarheid van de artiest.

Het publiek zit op tapijten en kussens, te midden van de musici, op de scène. De stilte, de ademhaling en de randgeluiden die in deze opstelling hoorbaar worden, vervolledigen het klanklandschap.

 

diatonisch accordeon
DIDIER LALOY
cello
KATHY ADAM
gitaar en piano
PASCAL CHARDOME
Percussie
FRÉDÉRIC MALEMPRÉ

 

OP DE SCÈNE VAN DEN AMER
BEPERKT AANTAL PLAATSEN