Nordmann plays

Dementia

 • DI 12/02/19 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 13,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Hun muziek omschrijven ze zelf als een mix van blues, desertrock, surf, grooves, noise, harde rock, jazz en avant-garde. En daar mag met dit nieuwe project ook het label filmmuziek bij.

Want de dreigende ondertoon die zo typerend is voor de muziek van Nordmann past perfect bij de mysterieuze sfeer van de film Dementia/ Daughter of Horror van John Parker, een bizarre film noir uit 1955, waarbij Nordmann live de soundtrack zal verzorgen.

In een louche hotelkamer ontwaakt een jonge vrouw uit haar nachtmerrie en trekt de stad in. Een nacht vol geweld en waanzin volgt, ergens waar de grens tussen droom en werkelijkheid vervaagt. We krijgen een intieme inkijk in de psyche van een getormenteerde ziel.