Zo goed als alleen

Guido Belcanto

 • DO 31/01/19 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 20,00
  VVK: € 22,00
  KASSA: € 24,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Toen Guido Belcanto vijfendertig jaar geleden zijn levensliederen begon te spelen in de Antwerpse volkscafés, was er niemand die kon vermoeden dat deze bohémien met de warme stem zou uitgroeien tot een icoon van het Vlaamse lied.

Maar het heilige vuur brandde toen al en gaandeweg groeide het geloof bij Belcanto dat hij het levenslied moest en zou redden van de ondergang. Ondanks de kritiek en tegenkanting in de beginjaren, bleef hij geloven in zijn missie en die volharding maakte hem uiteindelijk tot wat hij nu is: een vaste waarde in het Vlaamse chanson, een invloedrijke figuur waar men niet omheen kan, een stroming op zich.

In de voorstelling Zo goed als alleen brengt de koning van het levenslied een bloemlezing uit zijn rijk gevulde repertoire, daarin bijgestaan door Lieven Demaesschalck op piano, gitaar en accordeon en Nicolas Rombouts op contrabas.