50 Jaar

Neil Young

 • DO 06/12/18 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 18,00
  VVK: € 20,00
  KASSA: € 22,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Toen de grungebeweging begin jaren 90 de plastieken popacts uit de hitlijsten schopte en in het kielzog van Nirvana honderden gitaargroepen voet aan de grond kregen, was er maar één oude rot die de jonge honden als hun peetvader zagen: Neil Young.

Dinosaur Sr. was toen zelf al vijfentwintig jaar alomtegenwoordig en met 'Rockin' in the Free World' bezorgde hij een hele generatie een anthem dat na dertig jaar nog altijd luidkeels meegebruld wordt.

Ondertussen houdt Neil Young zelf zich ook al een halve eeuw staande tussen het jonge geweld. Of het nu met zijn wapenbroeders Crosby, Stills en Nash is, met Crazy Horse, Promise of the Real of als soloartiest, Neil Young blijft relevant. 'The Needle and the Damage Done', 'Heart of Gold' of 'Harvest', het zijn gebeeldhouwde songs die de soundtrack van ons bestaan vormen.

Een passend eerbetoon met enkele van 's lands trouwste fans en beste muzikanten.

 

zang & gitaar
GERTJAN VAN HELLEMONT (DOUGLAS FIRS)
BJORN ERIKSSON
GUY SWINNEN
PATRICK RIGUELLE
PIET DE PESSEMIER (MAD ABOUT MOUNTAINS)
zang & bas
AXL PELEMAN
drums
RON REUMAN
Keys
JAN HAUTEKIET