Byrning down the House

We are not Talking Heads

 • ZA 24/11/18 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 15,00
  VVK: € 17,00
  KASSA: € 19,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Hoe lang moet een mens in godsnaam wachten op een renie van de Talking Heads? Opperhoofd David Byrne ziet het vooralsnog niet zitten en dus is het tijd voor plan B. Enter een verzameling muzikanten met de legendarische concertfilm 'Stop making sense' op het netvlies gebrand. Losjes vertrekkend vanuit die mijlpaal uit de rockgeschiedenis worden de Talking Heads eigenhandig nieuw leven ingeblazen.

Tom Hannes oogstte eerder al heel wat lof voor de manier waarop hij David Bowie en Lou Reed hulde bewees in respectievelijk 'Major Tom' en 'We Love Lou'. Dit jaar vieren Hannes en zijn band hun tienjarig bestaan met de herneming van de eerste voorstelling: Byrning down the House.

Het wordt een verjaardagsfeest waar we de volgende tien jaar mee verder kunnen!

 

Afterparty hosted by 80sClash.

 

 

STAAND CONCERT