Als dat maar goed afloopt

Musique à Voir - Rémi Decker & Morena Brindisi i.s.m. MOOOV

 • ZA 20/10/18 - 19:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 12,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Iedereen geraakt weleens in de knoei, de ene wat sneller dan de andere. En dan is de vraag: hoe kom je er weer uit? Dat is niet altijd even makkelijk … Soms ziet de situatie er zelfs behoorlijk hopeloos uit. Of toch niet?

Vier korte animatiefilmpjes uit alle hoeken van de wereld, soms een beetje spannend, dan weer lief en ontroerend, altijd vol verrassingen en warmte en met maar één gedachte die in je hoofd opkomt: als dat maar goed afloopt …

Deze kortfilmcompilatie wordt niet zomaar op het jonge publiek losgelaten. Op het podium maak je meteen ook kennis met twee muzikanten die zorgen voor een heel aparte beleving ervan. Ze brengen niet alleen een live soundtrack, maar toveren ook alle achtergrondgeluiden tot leven.

Benieuwd hoe ze dat doen? Dat vertellen ze jullie graag na afloop van de filmpjes. En wie weet: misschien mag je zelf ook even proberen of je geluid krijgt uit de instrumenten die ze bij zich hebben. Een heel bijzondere filmvoorstelling dus, eentje vol met experiment en verrassingen.

Je komt toch ook kijken en mee doen?

 

voor iedereen vanaf 6 jaar

 

OP DE SCÈNE VAN DEN AMER
BEPERKT AANTAL PLAATSEN