De hartslag van Ierland

Ragús (IER)

 • DO 11/10/18 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 25,00
  VVK: € 28,00
  KASSA: € 30,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Een avond vol dans en muziek voor wie van Ierland en zijn culturele tradities houdt, dat is Ragús in een notendop.

Ragús is Gaelic voor drang of verlangen en het vat het levendige gevoel samen dat dit gezelschap van briljante muzikanten, zangers en dansers op het podium creëert. Het Ierse volksspektakel toert al tien jaar non-stop door Nederland en België en komt nu terug met een nieuwe choreografie, nieuwe songs en indrukwekkende lichteffecten.

Het gezelschap brengt het beste dat Ierland op cultureel vlak te bieden heeft, de hartslag van Ierland. Een wervelend feest vol kleur, klank en ritme, dat je meesleept in de sfeer van een volksfeest op een Iers dorpsplein. Gestoeld op authentieke dansstijlen met razendsnel voetenwerk, hartverwarmende songs, prachtige kostuums en de klanken van traditionele akoestische instrumenten.

Met zijn nieuwe repertoire blijft Ragús bij de tijd, maar ook trouw aan de tradities waarin de show zijn wortels vindt.