Sioen

plays Graceland

 • ZA 06/10/18 - 20:00 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 19,00
  VVK: € 23,00
  KASSA: € 23,00
 • GC den egger
  Rode Zaal

  August Nihoulstraat 74
  3270 Scherpenheuvel
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Ons contingent van tickets is reeds de deur uit. Je kan nog wel tickets aankopen via GC den egger (www.denegger.be of 013 460 650).

Sioen leerde het album 'Graceland' van Paul Simon pas echt kennen toen hij een eerste keer naar Soweto, de bekendste 'township' van Johannesburg, trok. De interactie met plaatselijke muzikanten werkte zo aanstekelijk dat hij besliste om er een plaat op te nemen, in dezelfde studio waar 'Graceland' werd ingeblikt.

Sioen, die als geëngageerde singer-songwriter veel gelijkenissen vertoont met Paul Simon, werd in 2006 door Festival Van Vlaanderen gevraagd om Graceland te vertolken met zijn Zuid-Afrikaanse vrienden. Het concert werd lovend onthaald, een herhaling kon dus niet uitblijven.
 

  EEN ORGANISATIE VAN GC DEN EGGER.
DIT CONCERT KAN JE OPNEMEN IN JE ABONNEMENT VAN CC DIEST. BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR

 

zang & gitaar
FREDERIK SIOEN
gitaar
TOM GOETHALS
toetsen
JAN ROELKENS
bas
PJ SEAUX
drums
PIETER DE WILDE
accordeon, sax, klarinet & mondharmonica
RONY VERBIEST
backing vocals
STELLA KHUMALO DUDUZILE
MAJOLA VUYO TSHUMA
VUS'UMUZI NHLAPO
African percussion
N'FALY KOUYATÉ